2010. január 10., vasárnap

Sorozatok minden mennyiségben

http://jancsiweb.com/sfree/start.php
Rengeteg ingyen letölthető sorozat található az oldalon. Én a Stirlitz miatt találtam rá az oldalra, mostanában annyit emlegettük, hogy kedvem támadt megnézni. A tartalomjegyzékben ez (A tavasz 17 pillanata) benne sincs, tehát valószínűleg még a listán felsoroltnál sokkal több sorozat is van itt.

5 megjegyzés:

  1. Az ünnepekben letöltöttem innen az összes felkínált Miss Marple-t. Kitűnő minőségű avi-k.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, bár én nem vagyok odáig a sorozatokért. Azért a Stirlitz-nek én is örülnék, szerettem annak idején, és újra megnézném. És egy másik angol sorozatot is hiába kerestem eddig, igaz csak 4 részes, a "Ki fizeti a révészt?" (Who pays the ferryman?). Ha véletlenül rátalálnál, légy' szíves jelezni.

    VálaszTörlés
  3. Anna, innen megnézheted Stirlitz Obersturmbannführert, jó a minőség, persze a film már egy kicsit kopott, szürke, de ez az idő vasfogának tudható be (1973-ban készült, úgy tudom). Érdemes 300 Ft-ot rászánni a fizetős letöltésre, az ingyenes nagyon lassú és sokáig kell várni. Én már letöltöttem 10 részt, még 2 van hátra, az holnapra marad. A 300 ft-ért 48 órán keresztül annyit szedhetsz le, amennyit bírsz.

    Amig le nem szeded, addig itt egy kis poén: elkészült a film színes változata:

    VálaszTörlés
  4. András, ez a fizetős hely a YouTube-n van? Én erről még nem hallottam.

    VálaszTörlés
  5. Nem, nem! A youtube (még) ingyen van, én az fsx.hu oldalról töltöttem 10 GB-ot, a teljes Stirlitz sorozatot és nagyon sok részt az Allo, allo című vicces sorozatból. Ezt lehet ingyen is használni de akkor elég sokat kell várni és lassú a letöltés, fizetősen azonnali és gyors. Az "innen" nem a youtube-ra, hanem a http://jancsiweb.com/sfree/start.php -ra vonatkozott.

    VálaszTörlés