2012. szeptember 14., péntek

Élet a multi halála után

Tudtátok, hogy időnként mentéseket csinálnak az egész internetről? A saját multis oldalaink régebbi állapotát is vissza lehet nézni, és ez akkor is megmarad majd, ha megszűnik a multi. Persze sok minden hiányzik a mentésből, pl. a zenék is valószínűleg hiányozni fognak, de vendégkönyv beírásokat, hozzászólásokat meg lehet találni. Írjátok be az oldalatok kezdőcímét a http://archive.org oldalra, nyomjátok meg a Take me back (vigyél vissza) gombot, válasszatok egy dátumot, és lássatok csodát!

8 megjegyzés:

  1. Úgy vettem észre, hogy 2011-re nem akar átugrani.

    VálaszTörlés
  2. 2011-et nekem sem mutatja, úgy látszik, hogy akkor nem archivált. Nálam 7 mentés készült összesen, 2007-ben volt a legrégebbi, 2010-ben a legutolsó.

    VálaszTörlés
  3. Nálam 2011-nél is van egy függőleges vonal, ami az archiválást és hónapját mutatja, ennek ellenére hiába kattintok az évszámra, nem ugrik át.

    VálaszTörlés
  4. Ezeket láthatjuk később a keresőben, mint tárolt változatot.

    VálaszTörlés
  5. A törölt lapom is megtalálta, de a tartalmat már nem adja hozzá ( csak a főlap látható, onnan nem lehet tovább lépni ) Sajna, pedig mentettem volna le onnan most cuccot

    VálaszTörlés
  6. bgabi, szerintem ez azért van, mert annak idején nem "everybody"-ra állítottad a tartalmakat. Most már nincs mit tenni.

    VálaszTörlés