2011. július 16., szombat

Photodex Proshow Gold videokészítő program

Hordozható, telepítést nem igénylő program. Látványos videókat lehet vele összeállítani fényképekből, de bele lehet szerkeszteni a fényképezőgéppel felvett rövid videókat is.Az első indítás kicsit lassú, mert akkor bontja ki a különböző effektusokat, de utána már felgyorsul. Nagyon egyszerűen kezelhető, a varázsló is látványos dolgokat tud előállítani.

A Photodex ProShow Gold programjával pillanatok alatt készíthetünk fotóinkból multimédiás DVD-t, Video CD-t, HD videót, komplett HTML alapú galériát, de akár futtatható fájlt vagy képernyőkímélőt is. A multimédiás tartalom a hangokat, zenéket is magában foglalja, de emellett számos beépített téma közül is választhatunk. A programmal könnyedén elboldogulnak a kezdők is, persze a gyakorlás nem árt.
Attachment: ProShow Gold.exe

11 megjegyzés:

  1. kukucska12

    Kedves András!

    A segítségét kérném, a videókészítésnél mit kell csinálni, hogy a videón a a sárga logó a ProShow Gold ne jelenjen meg. Minden képemen ott van, ettől a videó elég csúnya lesz!!

    Előre is köszönöm a válaszát, és segítségét.

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy egy demóváltozatot használsz. Ha innen töltöd le, az egy feltört változat, nem tesz be logót. Különböző formátumokban lehet menteni a videót, van köztük olyan is, ami a logóval indul (hasonlóan a filmekhez, pl az MGM oroszlánjához). Én rögtön a youtube-ra való feltöltést szoktam választani, ott nincs logó.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen András, az lehetséges. Mivel nem néztem meg amikor letöltöttem a programot.
    Letöltöm innen az oldalról!!

    Még egyszer köszönöm a segítséget, és a gyors válaszodat!!

    Lia.

    VálaszTörlés