2010. december 11., szombat

Melinda

Néztétek a Megasztár elődöntőt? Szerintem újabb manipuláció áldozatai lettünk, nem először a tévés-internetes-politikai szavazások történetében, és félek, hogy nem is utoljára. Melinda eddig mindig toronymagasan vezetett a szavazatokkal, egyszer sem volt az utolsó három között. A tegnapi adást is tetemes előnnyel kezdte. Renátát viszont már többször is csak a zsüri mentette meg. Aztán a végén mégis Renáta jutott a döntőbe, és Melinda esett ki.

Az én elméletem az, hogy a kereskedelmi tévé a celebekből él, minden erejével szeretne újabb és újabb celebeket teremteni, akiról aztán egy darabig jókat csámcsoghatnak. Erre találták ki az egész Megasztárt. Ha viszont létezik anti-celeb típus, akkor Melinda biztosan az. Gyönyörűen énekel, de abban a pillanatban, amikor lelép a színpadról, jelentéktelen valakivé válik, de ettől még világsztár is lehet valaki, ismerünk rá példákat.

A nagyhatalmú zsüri többször is elmondta, hogy az énektudás nem elég a nyeréshez. Renátában minden megvan a celebbé váláshoz: tehát őt kell továbbjuttatni. Fiatal, alakítható, szingli, és nem is néz ki rosszul. Attila sem igazi celeb, akinek rendezett családi élete van, az érdektelen a kertévék szempontjából.

Az emberek pedig a szavazataikkal azt jelzik, hogy elegük van a celebvilágból. Állítólag a Való világ most futó szériája is hatalmas bukás. Előbb-utóbb biztosan lesz minden elődöntősnek lemeze, és fel fognak lépni koncerteken is. Ott majd eldől, hogy kinek a lemezeit, jegyeit veszik meg.

16 megjegyzés:

  1. Egyetértek veled,( Ő a kedvencem) de a továbbjutást az előadónak is akarni kell.
    Amit pedig Melinda a számot befejezi, már nem színpadképes.
    Hümmög, totyog, mint egy tojógalamb. (bocsi a hasonlaté, de ez van)
    Ilyen hozzáállással sehol nem élne meg színpadon.
    Csak lemezeladásból meg nem tudná fedezni a kiadásokat.
    Tudom, hogy a szépség nem minden, lásd a híres Francia színészt Fernandelt.
    Olyan csúnya volt, hogy az már szép.
    De a temperamentuma egyedülálló volt.
    Sajnálom, hogy kiesett, de neki (és a családjának is) ez a jobb.
    Szerintem

    VálaszTörlés
  2. Ő maga is örült hogy kisesett, azt mondta, hogy a kieséssel egy nagy tehertől szabadult meg.

    VálaszTörlés
  3. Biztos igazad van sok mindenben, abban nem értek egyet, hogy annyira különleges ez a nő. Egészen jó hangja van valóban, de nagyon is zavaró a ritmusérzékének a hiánya. Ha nem lett volna a Susan Boyle példa, akkor be se jutott volna, csak hát Magyarországnak is kell egy Susan Boyle. Kész vicc magyar Edit Piafként emlegetni. Az önmaga sajnáltatása és szerencsétlenkedése már nagyon irritáló volt. Nem mindenki termett színpadra, mint ahogy űrhajós se lehet mindenkiből, és hát nem is lesz.

    A szimpátiaszavazás már teljesen félrevitte az egészet. Róla mindig a "kis mesemondó" gyerek Csillag születik győzelme jutott eszembe, ahol szintén nem a teljesítmény számított, hanem a szánalom.

    VálaszTörlés
  4. Sok igazság van a leírtakban. De ! A kedves zsűri miért engedte idáig Melindát ?
    Csak nem az sms-ek forintjaiért ? Ennyire "sumák" zsűrit már régen láttam.
    Gondoljátok végig, hogy mit műveltek evvel az asszonnyal hetek óta !
    Kilehet esni , de nem ilyen módon kell azt "elintézni".

    VálaszTörlés
  5. Nem néztem a kezdetektől, csak az utolsó 4-5 adást. Ez idő alatt a zsűri nem volt döntési helyzetben vele kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  6. csurika rátapintottál a LÉNYEGRE:
    "Csak nem az sms-ek forintjaiért ? "
    Minden arról szól, meg a reklámdíjakról.
    30 Mp. reklám 20-21 óra között 2.000.000 forint
    (http://r-time.hu/uj-hirdetoinknek/hirdetesi-utmutato)
    És erre jön még a műsorsávnak megfelelő + százalék, ami meg is duplázhatja az összeget
    Ezek a műsorok a 7 sávba kerülnek
    Azt mondták, műsor közben, hogy percenként több ezer szavazatot képesek fogadni.
    Hány közjegyző kellene ennek ellenőrzésére?

    VálaszTörlés
  7. Vannak énekesek, akiket nem jó nézni, de hallgatni annál inkább. Melinda a két lábon járó önbizalom hiány (ismerős érzés). Ha stúdióban énekel és a technika kicsit besegit, egy nagyon sokoldalú ás élvezhető művészt kapunk. Reni még fejlődhet, sok szép okos szőke nő van, de nekem egyáltalán nem adott hozzá semmit ez a szőke haj. Attilát mindeddig nem tudtam hová tenni, de most volt benne valami szimpatikus. Azért, ha ő nyeri, és nagyon arra hajaz, akkor mondjuk lesz hasonlatosság ő és Andreas között, mert gondolom az X faktort ő nyeri: minden előre lefutott, átlátszó dolognak néz ki.
    A közjegyző azt ellenőrzi, amit lát. és ami előtte történik a hálózaton?
    És miért kell az énekesnek nyüzsögni a szinpadon, Melinda ülve énekelve egész hangyasereget zúditott a gerincemre és éppen az indulata tetszett. A zsűri hol sokallja az érzelmeket, hol kevesli, nem következetes.
    Melinda nem csúnya nő, csak nem ad magára, mert úgy érzi, azt a pénzt is a gyerekeitől vonja el.
    Egy szép karácsonyi dalcsokrot elfogadnék tőle világ és főleg szép magyar dalokból.

    VálaszTörlés
  8. Van egy nő ismerősünk, aki pár évvel ezelőtt súlyos autó balesetet szenvedett. Kómából felébredve, fizikailag felépült, de a természete egy kicsit olyan együgyűvé vált. Vak anyjával él együtt minimál rokkant nyugdíjjal.
    Egyik nap keservesen mondja, hogy elromlott a telefonja, nem tud bennünket sem felhívni. Mondom fel kell hívni a hiba bejelentőt.
    Kiderült, egyirányúsítva lett a vonala mert kilencvenkilencezer forintot telefonált a " kedvenc énekeseire" az rtl-re, meg a tv2 - re. Most írom neki a kérvény a részlet fizetés miatt.
    Nem akarok megsérteni senkit, de én úgy gondolom, egy kicsit mindenki beteg, aki ezekre a műsorokra felveszi a telefont

    VálaszTörlés
  9. Nem tudom értelmezni. Milyen Andreas?

    VálaszTörlés
  10. Erre van egy sajátos elméletem. Manapság nem gond esemeseket generálni. Egy ügyes programozó ír ilyet. A verseny végéig tartották ezzel a programmal a feszültséget, teljes tudatában annak, hogy a hölgy teljesen használhatatlan (antiritmus, antimozgás) a hangjától eltekintve. Most a verseny végén sikeresen bevetették a szoftverüket, csak ellenkező céllal.

    VálaszTörlés
  11. Minden esetre érdekes, hogy ez az egész ekkora visszhangot vált ki. A zenei karrier szempontjából szinte mindegy már ilyenkor, hogy ki a végső nyertes, aki alkalmas rá, innen már elindulhat.

    A címszereplő hölgy kezdetektől fogva ellenszenves volt ezzel az áldozati bárány hozzáállással. Volt már 4 Megasztár, ha kis esze volt, tudhatta mire vállalkozik, és mik lesznek az elvárások. Az a "görnyedt", bocsánat hogy élek mentalitás a színpadon számomra egyszerűen taszító volt. Lehet, hogy manipulatív volt a szavazás, de a sok nyafogó nyilatkozat mögött is lehetett hátsószándék, hogy sajnálatból is szavazzanak rá.

    VálaszTörlés
  12. Tudod "mostanában" egy kicsit sok az "igazságtalan" döntés.
    Lehet, hogy érzékenyebbek lettek az emberek !?

    VálaszTörlés
  13. Valójában nem volt igazságtalan a döntés, csak csalással érték el. :))

    VálaszTörlés
  14. Szerintem nem a lejárató kampányon múlott.

    VálaszTörlés
  15. Szerintem sem. Elmondta egy párszor, hogy kéri, hogy ne szavazzanak rá. Ha tényleg így gondolta, akkor hurrá, teljesült a kívánsága és kiesett. Ha álszent kijelentés volt, aminek szerintem nagyobb a sansza, az meg főleg nem rokonszenves, és talán vannak egy páran még, akik megunták a "világfájdalmas megnemértett művész" pózt.

    VálaszTörlés