2008. november 13., csütörtök

Példaképeink, a képviselők

Néhány kép arról, hogy mit hagy maga mögött a "politikai elit" az ország házában.Szotyolahéj, használt rágógumi, üres üveg, műanyag pohár, banánhéj, papírszemét, almacsutka, csokipapír, narancshéj, gumióvszer - mindez nem egy lelátó a focimeccs végén, hanem a parlamenti ülésterem szavazás után. Az ülések után a szemetet eltakarító terembiztosi szolgálat alkalmanként 10-20 zsák (!) szemetet ganajoz össze képviselőink után.
Attachment: parlament.doc

10 megjegyzés:

  1. Eszem megáll. Gondoltam, ilyen csak a Balkánon van.

    VálaszTörlés
  2. Amilyen sok tahó összejött ott egy helyen, nem csoda. Ugyanilyen "mocskot" teremtettek maguk után az országban is. Sok igénytelen semmirekellő.

    VálaszTörlés
  3. Mi szavaztuk meg őket! A mi jóvoltunkból ülnek ott. Vagy ha nem szavaztál, akkor nem jogos a kritika részedről. Legközelebb talán jobban meg kellene nézni, hogy kire adjuk a voksunkat. -:))

    VálaszTörlés
  4. Már egy ilyen magatartás is indokolttá kellene tegye a mandátum megvonását. Vannak bizonyos társadalmi normák és elvárások és ez fokozottan vonatkozik a képviselőkre, valamint az államigazgatásban dolgozókra.

    VálaszTörlés
  5. Ne sértsük meg a derék crnagorácokat.

    VálaszTörlés
  6. Szavaztam, mert megettem a maszlagot, hogy ettől működik a demokrácia. Az a baj, hogy nincs igazi választék. A parlamenten kívüli pártok is tele vannak sötét tahókkal.

    VálaszTörlés
  7. Amúgy mitől működne? Ezek az emberek is közülünk valók!

    VálaszTörlés
  8. Attól működne, ha nem kontraszelekció útján választanánk a politikusainkat. Ma már annyira le van járatva ez a foglalkozás, hogy az épeszű emberek messzire menekülnek tőle.

    VálaszTörlés
  9. És még ezek osztanak eszet nekünk. Ők mondják meg, mi a frankó. Tudom, egyesek szerint ez demagógia. Csak első osztályos koromban tantónéni óra végén padvizitet tartott és komoly szankciókkal nézett szembe, aki akár csak egy papír cetlit benn felejtett. Rágógumi, szotyi? Maga volt a Szodoma és Gomorra!

    VálaszTörlés